Αρχική Σελίδα

YU JIA INDUSTRY CO;LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

YU JIA INDUSTRY CO;LTD

YUJIA INDUSTRY LTD, μια μεγάλης κλίμακας επαγγελματική κατασκευαστική εταιρεία, ειδικεύεται στην ποικιλία των προϊόντων αιωρών όπως η αιώρα σχοινιών, η γεμισμένη αιώρα, η αιώρα υφάσματος, η αιώρα στρατοπέδευσης, το βραζιλιάνο hammmock, η των Μάγια αιώρα, η στάση αιωρών χάλυβα, η στάση καρεκλών αιωρών και τα σχετικά κρεμώντας εξαρτήματα αιωρών.

 

 Μετά από τα έτη προσπαθώντας προσπαθειών και ανάπτυξης, τώρα είμαστε υπερήφανοι για να είμαστε ένας από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές σχετικών προϊόντων αιωρών στην Κίνα. Μένουμε πάντα clsoe με τους πελάτες μας γιατί το περισσότερο προϊόν αναπροσαρμογών ανατροφοδοτούν και οι ειδήσεις μάρκετινγκ και σε αντάλλαγμα για να βελτιώσουν την υπηρεσία μας.

 

Με μια ομάδα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και μια τελευταία λεπτομέρεια-συνέχιση, η εστίαση εργοστασίων μας στην πραγματική εμπειρία ένωσης πελατών. Τα περισσότερα προϊόντα παράγονται κάτω από το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης από SGS, BV ή ΤΟΥ.  Μπορούμε να παρέχουμε τα προσαρμοσμένα προϊόντα και να συνεχίσουμε τα τελευταία προϊόντα για να ταιριάξουμε τους ιδιαίτερους τομείς της αγοράς. Είμαστε πολύ επαγγελματικοί και έχουμε την πλήρη εμπειρία στα διάφορα είδη διαφορετικών πελατών.

 

Με μια καθιερωμένη και σταθερή ιστορία, έχουμε κάνει μακρύς-tyerm-πολύ τη συνεργασία με τους παγκόσμιους μεγάλους λιανοπωλητές όπως Wal-wal-mart, Lowes, το στόχο, την σπίτι-αποθήκη ect και τον εθνικό διάσημο διανομέα αιωρών όπως την πηγή, το Vivere, το Algoma στις ΗΠΑ και το Jobek αιωρών στην Ευρώπη. Έχουμε καθορίσει τη σειρά προτύπων στη ικανοποίηση πελατών από την καινοτομία και την ευελιξία στο σχέδιο, που συνδέεται με υψηλό - ποιοτική κατασκευή και μια αποδοτική υπηρεσία διανομής από το 2005.

 

YUJIA INDUSTRY LTD έχει ένα μεγάλο τμήμα καινοτομίας, το οποίο αφιερώθηκε για να κάνει το ελκυστικότερο και pratical σχέδιο ελεύθερου χρόνου, δεδομένου ότι καταλάβαμε την ανάγκη να έχουμε το χρόνο leiure σας μετά από τις ημέρες της σκληρής δουλειάς. 

 

Η επιτροπή μας είναι «αυτό είναι ελεύθερος χρόνος γιατί η αρχή υπηρεσιών μιας καλύτερης ζωής» είναι να παράσχουν στη λογική τιμή τα περισσότερα κατάλληλα προϊόντα., είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά.

 

Επιλέξτε " YUJIA» ένα, επιλέξτε δεξιά το ένα, ελπίζουμε να αυξηθούμε με σας από κοινού!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ ΧΡΌΝΟΣ YUJIA

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~30

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Οργάνωση η πρώτη αναψυχή Guanfeng επιχείρησής μας το 2005, που παράγουν κυρίως όλα τα προϊόντα στάσεων αιωρών ειδών, και με τα έτη εμπειρίας κατασκευής, εμείς βγήκαμε η αληθινή διαφορά μας σε σύγκριση με άλλες όταν σχετικά με στη διαδικασία παραγωγής και την πρώτη ύλη.

 

Μετά από τα έτη ανάπτυξης και καλά στο εξωτερικό, προωθήσαμε πρόσφατα μια άλλη επιχείρηση ονομάζουμε «YUJIA INDUSTRY LTD» για να φέρουμε την αιώρα και να σταθούμε την επιχείρηση μαζί και επενδύσαμε και με stragetic καλά το εργοστάσιο αιωρών για να την καταστήσουμε ζήτηση ανταγωνιστικότερη και στην αγορά.

 

Στο πιό πρόσφατο έτος, έχουμε εισαγάγει πρόσφατα ένα σύνολο χρωματίζοντας αυτόματα τη γραμμή για να εξασφαλίσουμε περαιτέρω την ποιότητα ζωγραφικής για να συναντήσουμε τελευταίο αντιοξειδωτικό, και είμαστε υπερήφανοι για να γίνουμε διορισμένος χρωματίζοντας συνεργάτης για τα προϊόντα ράβδων κουρτινών από την παγκόσμια διάσημη εταιρία αυτοκινήτων όπως BENZ, BMW. Έχουμε την πλήρη εμπιστοσύνη για να προσφέρουμε τα προϊόντα για τους υπερπόντιους πελάτες.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Κολλάμε για να καθιερώσουμε σταθερά την ιδέα ότι «η ποιότητα πρώτα, η φήμη υψηλότερη», η ακεραιότητα, επαγγελματίας, αποδοτικότητα και μέσω της υπηρεσίας είναι η αρχή μας, από την καθιέρωσή της, έχουμε καθιερώσει μια καλή επιχειρηματική εικόνα μεταξύ των πελατών, και παρεχόμενο υψηλό - ποιοτική υπηρεσία για τους.

 

 

Υπηρεσία της ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ YUJIA

 • Απόσπασμα ή πρόσβαση

Απόσπασμα άμεσα για (απάντηση μέσα σε 24hours)

Κάνετε το πρότυπο ή τα σχέδια ως έρευνα του πελάτη

Συνεχώς δίνοντας τις δαπάνες

Γρήγορη αντίδραση στη διακύμανση νομίσματος

 

 • Ποιοτικός έλεγχος

Επιθεώρηση προ-Prodcution

Στις επιθεωρήσεις διαδικασίας

Επιθεωρήσεις προαποστολής

Για subcontractors do factory το λογιστικό έλεγχο.

 • Πιστοποίηση

Υποχρεωτική πιστοποίηση

Δοκιμή από την επιλογή για να ανυψώσει το προϊόν

Τρίτος-ΜΕΡΟΣ επαγγελματική αντιπροσωπεία δοκιμής όπως SGS, BV ή ΤΟΥ

 • Συσκευασία

Τυποποιημένο καφετί ή άσπρο χαρτοκιβώτιο εξαγωγής

Διπλό ισχυρό ζαρωμένο κιβώτιο συσκευασίας 

furher το κιβώτιο με το τύλιγμα των ζωνών

 • Παράδοση

Επιλογές φορτίου να ταιριαχτούν οι πελάτες

ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ

CIF & CNF

DDU

 

 • Παγίωση

Μικτό εμπορευματοκιβώτιο

Παγιώστε από τα πολλαπλάσια εργοστάσια

Ναυτιλία από έναν ενιαίο λιμένα

 

 • Μετά από-υπηρεσία

Τα ανταλλακτικά προσφέρονται μετά από να λάβουν τη διαταγή αντικατάστασης μερών

Αναθεωρήσεις σειράς

Τροποποιήσεις

Βελτίωση

Ομάδα επιχείρησης

 • Εμπορική ομάδα

Δώστε την επαγγελματικές πρόταση και τη τεχνική υποστήριξη.

Περισσότερο από 90% των προϊόντων μας εξάγεται στις παγκόσμιες αγορές, κυρίως Αμερική, Ευρώπη.

 

 • Τμήμα παραγωγής

Το άκαμπτο σχέδιο παραγωγής, διαδικασία, λεπτομερή βήματα., όπως η επιθεώρηση προπαραγωγής, στις επιθεωρήσεις διαδικασίας, επιθεωρήσεις προαποστολής, δίνει εσείς ήταν κατάλληλο τα πιστοποιημένα προϊόντα

 

 • Ποιοτικός έλεγχος

Η επιχείρηση τηρεί αυστηρά τα ποιοτικά πρότυπα στο στάδιο της προμήθειας πρώτης ύλης, επεξεργαμένος τη διαβεβαίωση ακρίβειας, τον έλεγχο διεργασίας σχετικά με τη συγκέντρωση της ποιότητας, τη δοκιμή απόδοσης για την πλήρη μηχανή, και την προσομοιωμένη δοκιμή παραγωγής στη μηχανή ώστε να εξασφαλιστεί ότι κανένα προϊόν δεν τίθεται στην αγορά έως ότου καλύπτει εντελώς τις απαιτήσεις σχεδίου.

 • Έλεγχος Ε&Α

Μια επαγγελματική ομάδα σχεδίου βελτιώνεται με την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Οι όλο και περισσότερο καινοτόμες έννοιες βγαίνουν από την πλούσια εμπειρία και τις άριστες δεξιότητές τους. Επίσης, με την επιδέξια και προηγμένη παραγωγή η τεχνολογία, διάφορη των μεγάλων προϊόντων μπαίνει σε την ύπαρξη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Χωριό Weizhuang, πόλη Fenghuang, Zhangjiagang, Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Χωριό Weizhuang, πόλη Fenghuang, Zhangjiagang, Jiangsu, Κίνα